betty

Alla inlägg den 26 maj 2014

Av Bettan - 26 maj 2014 20:29

Så där ja.. vilken värsting måndag jag har haft.. Kändes ju lite vemodigt att behöva gå till jobbet imorse, efter att ha varit borta en vecka.. Men men.. det var ju ialla fall en av kollegorna som sa att hon saknat mig på jobbet… det kändes skönt att höra. Att de finns dem som kan sakna min (fantastiska) närvaro, tack kära vän för dem fina orden.  


Imorse när jag cyklade till jobbet fick jag uppleva en scen som tagen ur en skräckfilm.. Kom cyklandes i boulognerskogen i godan ro, och helt plötsligt och helt oprovocerat (enligt mig själv) så kommer en nedrans kråka och attackerar och jagar mig en bit på vägen och skriker… trodde verkligen att han skulle hacka mig i huvet, och det kändes som att han skrek till alla andra kråkor att ”den här jäkeln ska vi ta”. Har aldrig varit med om liknande.. jag blev riktigt rädd och blev tvungen att lägga på ett extra kol på tramporna. Till sist så orkade han inte hänga på så han lade ner jakten. Huga.. vilken hemsk upplevelse   . Nu kan ju jag faktiskt ha överdramatiserat det hela (dramaqueen som man är), jag kan ju helt enkelt bara ha cyklat för nära hans bo, som han ville beskydda. Har sett alldeles för många skräckfilmer med kråkor i. hmm ja, så kan det gå.


Annars var det en lugn och något förvirrad dag på jobbet. Men men, vad gör de.. jag har ju bara 2 arbetsdagar kvar denna vecka.. så skönt!


Efter jobbet var det ju bara till o nödhandla lite, eftersom jag knappt hade nått hemma. Och därefter cykla hemåt för att ta tag i tvätten som väntat på mig. Det måste ju verkligen vara det tråkigaste man kan göra.. att tvätta alltså.. och att behöva springa upp o ner i dessa nedrans trappor. BLÄ!   Jag vill ha ett eget hus med egen tvättstuga… så jag slipper gå i alla trapporna, ut på gården, in i andra huset och ner i källaren. Jag verkligen ogillar att tvätta på kvällstid, det känns lite obehagligt när man inte vet va de é för folk som bor i husena.


Nåja.. nu är det klart och jag vilar lite framför det roliga programmet ”Ullared”


/Miss B

Ovido - Quiz & Flashcards