betty

Alla inlägg den 17 augusti 2014

Av Bettan - 17 augusti 2014 18:20

Sommaren är över med råge och jag överlevde med nöd och näppe första arbetsveckan på jobbet. Jisses, trodde väl aldrig att det skulle vara så segt att återgå till jobbet efter 4 veckors semester. Men det borde ju betyda att jag verkligen har haft semester, att jag är utvilad och inte tänkt överhuvudtaget på 4 veckor. Bra betyg för semestern och mig med andra ord.

Hösten är kommen, regn vädret har anlänt.. nu väntar förkylningstider på jobbet, eftersom vi alla kommer med nya baciller plus att skolorna snart börjar. Så kanske väntar en tuff höst på just den fronten. I övrigt väntar en tuff höst för lilla Miss B, så här i efter hand börjar jag tro att jag hade hjärnsläpp när jag smidde mina planer i våras, vilket jag förmodligen också hade. Men men.. den som lever får se..


Annars så har jag bara vilat i helgen, och jag börjar misstänka att nån form av förkylning tagit grepp om mig.. eftersom jag varit så galet trött idag plus att jag har lite nästäppa. Men jag hoppas verkligen på att det bara är lite allergi. Igår blev de en pizza- och filmkväll med bästa fröken H. Vi såg klassikern ”Black jack”, mkt bra kultfilm och sen såg vi den nya ”Hallå Hallå”, den är ju lite små mysig och stundtals pinsam. Och idag har jag städat och vilat, vilket behövdes. Och jag skulle ärligt kunna säga att jag är redo att lägga mig för natten redan nu.. men inser att om jag gör det, så kommer jag att vakna i natt. Vilket inte är bra. Så jag får snällt hålla mig vaken en stund till. Så nu slår jag på en film och myser ner mig i soffan.


/Miss B

Ovido - Quiz & Flashcards