betty

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Bettan - 11 maj 2011 17:37

Lill lördag idag.. onsdag.. bara tre dagar kvar att jobba denna vecka, huu känns som världens längsta vecka.. den har gått fruktansvärt segt o jag har varit ruggit trött. Vårruset nästa vecka, känns inte lika lockande som de gjorde tidigare... egentligen undrar jag vad jag ska där o göra. Men men.. jag kommer att bli nöjd när jag har gjort det, det kan jag lova.


När jag är så här trött så flummar jag bara runt där jag går.. gick i dag o handlade efter jobbet och kom på mig själv flumma runt som bara den, folk måste ju undra va man är för en typ.. haha.


I måndags hittade man en död kropp här i gävle, vid hamn inloppet, visade sig vara den 19 åring som försvann under påskhelgen, tragiskt... tydligen handlar allt om gängbråk... tänka sig.. i lilla gävle. Nåja, grabben bodde ialla fall här i området där jag bor, så både igår och idag har det varit minnesstund för honom i samlingslokalen. Massa ungdomar som hänger utanför här. Va lite ledsamt o se igår när man kom hem.. luften gick som ur en. Usch!


Annars så försöker miss B att sluta med godis och choklad.. hmmm går ju sisådär.. va fasen gör man när suget kommer... tuggar tuggummi i 120... nåja.. får ju starka käkmuskler. Haha

Tänk att man kan bli så beroende av socker.. det är ju läskigt..


a ja.. nu ska jag däcka på soffan


/Miss B

Ovido - Quiz & Flashcards