betty

Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Bettan - 20 maj 2011 20:22


Recap från vårruset.. vilken stämning.. mötte upp arbetskollegorna, kollade runt på området där man hörde Peter siepens röst streama genom högtalarna. Men vars var den lilla gubben?? ingen såg honom, men han hördes. De blev dags för uppvärmning, friskis o svettis gjorde en kupp och hade endast killar som ledde uppvärmningen.. killar i olika åldra, storlekar och former.. tyvärr va hans om var närmast mig inte särskilt snygg.. trots att han verkligen försökte göra ett sådant uttryck. Stackarn!


Nåja.. 5700 förväntans fulla kvinnor stod och värmde upp mellan staketena, trångt som FAN! lilla jag såg knappt nått eftersom alla andra va längre än mig. Jag hade av nån konstig anledning hamnat i Springfållan.. jösses.. "det är känns väldigt fel" tänkte jag för mig själv.. men stod kvar.. och när starten gick så började jag att små jogga med 2 av mina kollegor. efter en kilometer började vi alla tre gå lite grann... men jag blev så pepp av alla som joggade att jag joggade lite smått. Sen kom några äldre damer typ 70 år och joggade om mig... "men va fan, det här går ju inte" tänkte jag och blev ju bara tvungen att jogga om dom. Så jag joggade in på en tid 42:58. Grymt nöjd och grymt slut efteråt. Men det var roligt!


Idag har jag varit ledig.. vilken underbar dag.. 2 timmar på balkongen på fm. Sen lulla runt lite här hemma, innan jag drog mig in på city, hittade ett par fina sandaler, ankel länkar och en tröja. Ett fint kort till mammsen och en tröja till henne. Nu får ni inte skvallra till henne va hon ska få på morsdag, för då ska jag personligen ge er på moppo. Sen mötte jag upp min kära kollega P för lite middag på olearys och sen bio, sen sista pirat filmen. Va något besviken över att inte hunken orlando var med :-( och sen tyckte jag inte att denna film va lika bra som dom andra. Men en lagom fredags film. Ska ju faktiskt erkänna att jag gäspade några ggr, de brukar jag aldrig göra.


Nu ska jag se färdigt "så ska det låta"


/Miss B

Ovido - Quiz & Flashcards