betty

Alla inlägg den 4 januari 2012

Av Bettan - 4 januari 2012 20:29

Idag diskuterade vi när julen skulle ut.. och kom fram till att det var knut- 20de-dag-jul-UT... just och idag är det ju bara trettonde RUT... haha fyndigt va... fattar ni... knut har namns dag när julen ska ut.. och idag har RUT namnsdag.. hehe.. okej, jag erkänner.. det var roligare när man hörde själva diskussionen, så jag förstår om ni inte skrattar åt det.

 

Nåja.. imorrn skall det ut och firas, för miss B har fått förlängt på jobbet till sista juli.. är inte de roligt så säg? jag får stanna kvar hos mina fantastiska kollegor.. underbara vänner. Och jag kan därmed sitta kvar som sekreterare i styrelsen, vilket även känns väldigt bra!

 

Idag har jag gjort årets första inköp, ett par rediga vinterdojjor     som jag har gått o svurit över att jag endast har ett par uggs, som inte är vattentäta, vilket jag skulle behövt eftersom denna vinter endast verkar bjuda på REGN! va é de för vinter egentligen??? jag är ju från norrland.. där är man van vid snö.. tur att jag fick en vit jul ialla fall. Nåja.. nu var de ju skorna jag snackade om.. varje dag som jag har gått till- och från jobbet så har jag sagt att jag måste köpa ett par riktiga skor, så jag slipper att dra på mig blöta skor varje gång.. men dom skorna jag har sneglat på ett bra tag nu, var ju så fruktansvärt dyra.. så miss B blev lite snål. Men idag var jag inne i en butik, och där stod dem... och dom hade ett enda par i min storlek, på ICKE rea. Men jag tänkta.. det här är ödet.. och det är bättre att jag köper ett par riktiga skor än att jag ska behöva gå och köpa nya varje år.. så jag drog kortet och vipps så var 1700:- borta från mitt lilla plastkort... men men.. jag slipper nu gå i blöta skor varje dag till jobbet samtidigt som jag är redo för snön när och om den kommer. Så här ser mina skor ut.

    Rätt sjyssta va... fast dom fanns med militärgrönt, där det vita är på skon. Dom hade jag hellre velat ha.. men men.. man kan ju inte få allt.  


Men alltså shit va trött jag är fortfarande.. det sjukt.. Och hade inte mina kollegor sagt att det var en röddag på fredag, så hade jag förmodligen gått hit ändå. Och gissa om jag blev glad över en extra dag ledigt. Det behöver jag.


Nu ska jag se färdigt filmen "heartbreak hotel" den é så bra.. lite roligt att vi här i gävle har en krog som heter heartbreak... haha.. 


/Miss B

Ovido - Quiz & Flashcards