betty

Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Bettan - 18 mars 2011 20:51

Det blev fika och sen bio efter jobbet med M. Så mysigt..


Fika på coffe lounge.. ?? tror jag visst det hette. sen begav vi oss till bion. köpte lite varma chips o varsin dricka och ett tossie besök innan vi skulle sätta oss i biosalen. Medan vi väntade på att få komma in så va jag så snäll att jag lät M välja vilken plats hon vill ha. hon kollade på dem och funderade högt.. " hmmm äldre tant och ungkille.." jag väljer denna. (Ungkille) så klart! jag sa ju till henne.. det står ju inte direkt på biljetten om vem som sitter på platsen bredvid.. men de blir nog bra. Kan du ju kanske ragga upp honom.


Så gick vi in och satte oss, så kommer först en tant och sätter sig bredvid mig... hmmm mysko.. och sen kommer en ungkille och sätter sig bredvid M. Men jösses... M höll på att börja garva och jag skrattade åt henne. Hon måste ju vara synsk.


Nåja.. filmen hette " hur många lingon finns det i världen?" men Glada Huddik teatern... Och den va helt underbar.. från början till slut.. Hela salongen skrattade och helt plötsligt blev det en kollektiv snyftning... vilken varm film alltså.. bästa hittills. Både M och jag sa till varann " vi vill se mer", när filmen var slut.. vi hade kunnat gå på halv 9 föreställningen. Så bra va den. Ojoj.. så gripande..   äkta kärlek må jag säga.


Mysig kväll! Tack M..


/Miss B

Ovido - Quiz & Flashcards