betty

Alla inlägg den 7 september 2012

Av Bettan - 7 september 2012 18:40

Shoobree! Det é äntligen fredag... min favorit dag på hela veckan.. Göttmos!


Arbetsveckan har väl varit helt ok ändå... inte lika mkt huvudvärk denna vecka, som jag vanligtvis brukar ha. Det känns grymt skönt, började nästan tvivla på att man inte kunde ha huvudvärk...


Miss B har bestämt sig att gå på kräftskiva.. Det kommer bli trevligt.. jag vill dock passa på att kommentera mitt senaste inlägg.. jag har absolut inget emot att umgås med par.. det är ju bara roligt att andra har hittat sina själsfrender.. det é bara det att man blir ju påmind om hur ensam man egentligen är.. men va fasen.. jag överlever en kväll, dessutom så är ju ganska många av dem mina vänner som jag allt för sällan träffar, så det ska bli roligt o få ses igen.

Hoppas på att man får ta sig en sväng på på harrys också innan man ska hem o krama kudden för natten. Vi får se vad som händer... men känns ju som att man måste få ragga lite också en festligkväll som den... det tror jag nog folket på kräftskivan unnar mig (hoppas jag)   


Just nu sitter jag o glor på män i uniformer.. alltså på tv-programmet 112- på liv och död... så grymt bra.. och Gävle poliserna är ju så grymt snygga.. 


Men vi hörs på söndag då... så får ni höra hur lördagskvällen var.


/Miss B

Ovido - Quiz & Flashcards