betty

Alla inlägg den 30 september 2012

Av Bettan - 30 september 2012 19:10

Hej hopp! Avslutade september månad med en myshelg i Sthlm med världens bästa A.

I fredags tog jag tåget ner mot stora staden, mötte upp A på fältis och sen gick vi hem till henne, bytte om och lämnade resväskan. Vi begav oss där efter till gamla stan för middag, väl där hamnade vi på Agaton och käkade god middag och drack gott vin. Vi blev tvungna att byta bord, så då blev vi bjudna på   Trevligt värre..

Sen gick vi hemmåt och fortsatte att snacka skit   

På lördagen vaknade vi tidigt och begav oss därför ut på staden tidigt, kl 10:00 lämnade vi lyan för att gå på jakt efter skor och jacka till miss B. men efter 4 timmar hade vi letat igenom både gallerian och drottninggatan... utan resultat. Så vi tog oss lite lunch på max, och därefter gick vi till östermalm, på östermalmstorg hade jag en önskan om att besöka drömhuset, och där köpte jag dessa fina muggar   sååå otroligt fina! och hade jag varit miljonär så hade jag nog köpt upp hela butiken.. hehe. Efter det blev det en sväng på fältis, bolaget och sabis skulle besökas. Och sen hem igen, vila lite eftersom vi båda hade ont i fötterna av att ha gått så mkt. Och sen så skulle de ju bli fest på kvällen... 

Det skålades en hel del senare på kvällen   och ännu senare så skrålades det en hel del. Gänget tog en taxi till garbo som ligger ute i sumpan... hmm ja.. kan väl sammanfatta besöket där med att det var jävligt varmt, det dansades en del, miss B fick en drink över sig... mest på örat och ner i tröjan... nice... *NOT* och där var råget måttat... eller va fasen de heter.. jag ville åka hem när kl var halv 3 på natta.. men A ville absolut inte de.. så jag fick nycklarna av henne och begav mig ensam hemmåt i taxi. Jättesnäll chaufför. Idag har det varit lugna fisken... och hemresan påbörjades vid halv 5. Det är skönt att vara hemma, dock synd att det är måndag imorgon.. men men.. bara o gilla läget. Summa sumarum.. Det var en bra helg, och jag hoppas att vi ses snart igen kära du.


/Miss B

Ovido - Quiz & Flashcards