betty

Alla inlägg den 9 juni 2014

Av Bettan - 9 juni 2014 19:19

Den första sommarmånadens    första vecka har nu passerat, och jag kunde inte få ett bättre avslut på den. Hade besök av fina fröknar från fina norrland.. På fredagen tog de E4 söder ut för att hälsa på lilla miss B, vid 15 tiden anlände de och tyvärr var det ju inte världens bästa väder den dagen. Men vad gjorde det, jag fick ju sällskap. Vi tog det bara lugnt den dagen, snackade en massa, åt en massa tacos, såg på film och spelade yatzy

 


 Lördagen gick i shoppingens tecken, vi gjorde gävle city i några timmar och intog lunch. Sen tog vi oss vidare till köpis ute i valbo.. och spenderade några timmar där. Du må tro att vi hade ont i fötterna och var trötta i benen när vi landade i soffan vid typ 17:30 tiden. Vi vilade lite innan middagen som bestod av räkor, ost, kex och vin.    Där efter blev det lite film och sen spelade vi ett spel som heter sequence.. jätteroligt spel!   Sen framåt halv 11 på kvällskvisten gav vi upp. Söndagen kom och det var dags för brudarna att ta E4 norrut.. må tro va tyst o ensamt det blev här hemma. Trots att jag sysselsatte mig med att tvätta hela eftermiddagen. Men det blev en trevlig och god avslutande middag på Aktern& fören ute på gävle strand.. väldigt gott! Det kan jag rekommendera. Varje gång efter att man har haft besök en helg, så inser man hur mkt man saknar sällskap på vardagarna.. jag är nog rätt sällskapssjuk, även om jag kräver min egentid. Men galet nöjd över helgen, tack underbara vänner!   

I helgen knåpade jag även ihop ett nytt mobilskal, supernöjd är jag.. se så fint det blev   


Så nu är det måndag, och jag har inte sovit många timmar inatt. Frågan är ju hur man ska palla att jobba en hel vecka nu??!! Nåja.. efter denna vecka kommer 2 st 4-dagars veckor vilket man kan trösta sig med. Så det ska nog gå bra det. Och Efter denna vecka är det bara 4 veckor kvar till semester.. i HELA 4 veckor.. vilken lyx.. det har jag aldrig haft! Undra vad man ska hitta på för bus då? Hoppas på fin väder, eftersom jag ska åka hem till norrland första veckorna. Sola, bada, och hjälp till på torpet och träffa fina vänner.. (utan inbördes ordning) Det blir nog en kanon sommar.. tror ni inte?


/Miss B

Ovido - Quiz & Flashcards