betty

Alla inlägg den 25 september 2011

Av Bettan - 25 september 2011 20:11

Så har jag haft en lååång helg.. och det behövde jag verkligen..


På fredagen klev jag upp tidigt, cykla iväg till gymmet och sen ner på staden för att inhandla lite grejjer till den nalkande 80-tals festen som var senare på kvällen. Hem och fixa till sig och så här blev resultatet.  Hyfsat nöjd blev jag.


Sen begav jag mig iväg till andersberg för lite partilajj. Där vankades 3, rätters middag baserat på 80-talet. Började med    en räkcoctail alá 80  sedan blev det flygande jacob, som man tydligen åt på 80-talet.     Sen blev det chokladmousse, baileys och té... mkt glas att hålla reda på. Men oj så trevligt. Under middagen hade vi lite lekar och hela kvällen lyssnade vi på 80-tals musik. Efter middagen var det dags att börja shakea ass!! sååå skoj. Mycket trevlig kväll. 


Lördagen hann jag med lite fika på staden tillsammans med fröken S, och miss P. Trevligt, dock var jag något seg, trots att jag inte drack så mkt. På kvällen blev det lite mousserande hemma och en väldigt bra film "Desert flower". Den måste ni bara se.


Idag har jag lagat 1 matlådor och hunnit med ett kärt besök från en super underbar vän, så jag slängde ihop en sockerkaka. Resten av kvällen var väldigt lugn. Har sett filmen "friends with benefits", hmmm nja.. ingen film som jag skulle se på bio direkt.


Nåja.. en ny fullbokad vecka väntar.. med start imorgon.. jobb och sen styrelsemöte.. tyvärr hinner jag inte med nån träning.


/Miss B 

Ovido - Quiz & Flashcards